KONTAKTE

 

Mund të Kontaktoni Studion nëpërmjet:

 

  • 1. Celular: +355 69 20 38857

  • 2. Celular: +355 69 20 38858

  • 3. Faks: +355 4 2222 189

  • 4. E-mail: StudioPerkthimi@gmail.com

  • 5. Adresa: Bulevardi Bajram Curri, Pallatet e Aviacionit të Ri, Shkalla 3, Apartamenti 18, Tiranë, Shqipëri

 
  • Shiko pozicionin e: Studio Përkthimi "Ervin & Anita" në një hartë me përmasa më të mëdha

 

Lini Komentin Tuaj

PËR CILËSINË DHE KORREKTËSINË, MENDOJMË NE.Studio Perkthimi

Programe Noti: GSP

Jemi edhe në:FB