KURSE

 

Zhvillojmë kurse të ndryshme për gjuhët:

 

 

  • 1. Anglisht

  • 2. Gjermanisht

  • 3. Italisht

  • 4. Shqip

 

 

PËR CILËSINË DHE KORREKTËSINË, MENDOJMË NE.Studio Perkthimi

Programe Noti: GSP

Jemi edhe në:FB